Top

8 Cruciale Punten Waar je op Moet Letten bij het Laten Maken Van Een Nieuwe Website

Het doel van een website is bezoekers converteren in klanten.

Mensen willen niet weten hoe geweldig uw organisatie is, ze willen oplossingen voor hun problemen

Het online landschap is de afgelopen jaren drastisch verandert.

In het begin lazen consumenten over hoe succesvol uw organisatie was met het creëren van geweldige producten en/of diensten, maar tegenwoordig is dat heel anders. Consumenten doen onderzoek en willen eerst goed geïnformeerd worden, voordat ze een aankoop doen. Helaas is meer dan 80% van de websites nog steeds als de traditionele websites.

Wat hoort een website te doen…

  1. Uw leven makkelijker maken
  2. Makkelijk navigeren
  3. Vragen beantwoorden
  4. Focussen op zoekwoord optimalisatie
  5. De gebruiker betrekken
  6. Uw bezoeker converteren
  7. Praten tegen mensen
  8. Hoge prestatie leveren

Je leven makkelijker maken

Spreek de taal van uw bezoeker, communiceer over de problemen en oplossingen om uw doelgroep verder te helpen. Geen product kenmerken, maar gebruikers- en productervaringen. Het leven makkelijk maken van uw bezoeker is het ultieme doel van een website. Om erachter te komen wat u bezoeker van u verlangt kunt u een koopreis maken, dit houdt in dat u alles stappen die een bezoeker maakt na gaat tot na de aankoop van uw product en/of dienst.

Makkelijk navigeren

Creëer pagina’s met een doel en van daaruit een specifieke strategie. Laat de flow van uw website makkelijk te begrijpen zijn. Maak geen aannames, maar laat de statistieken u vertellen of u goed bezig bent.

Vragen beantwoorden

Het is de informatietijdperk en mensen weten door de bomen het bos niet te vinden. Beantwoord de vragen van uw doelgroep, zodat ze meer kunnen halen uit uw website en u zult rijkelijk beloond worden.

Focus op zoekwoord optimalisatie

Google doorziet SEO strategieën, daarom is het beter om de focus te leggen op hoe uw doelgroep zoekt en daarop inspelen in plaats van uw website aanpassen op zoekwoorden. Creëer leerzame en relevante content.

De gebruiker betrekken

Gebruikerservaring oftewel User Experience (UX) is cruciaal voor uw website, zonder UX is uw verdoemd te falen. UX is meer dan design, het is dat u de gebruiker door en door kent en ze tevreden stelt met de behoeftes en de vragen die ze hebben. Met Groei-Gedreven Design komt u erachter hoe ze zich gedragen en wat u kunt doen om ze tevreden te stellen.

Uw bezoeker converteren

Alleen met relevante content kunt u een publiek creëren en door uw publiek te begeleiden door de koopreis kunt u een wisselwerking bewerkstelligen die een meerwaarde is voor uw publiek. Los de problemen op van uw bezoekers en ze zullen in ruil daarvoor uw producten en/of diensten gebruiken.

Communiceer tegen mensen

Het internet is al complex genoeg en mensen willen individueel aangesproken worden. Communiceer tegen de personas die u heeft gecreëerd en je zult zien dat uw bezoekers u beter begrijpen en zich betrokken voelen met uw organisatie.

Hoge prestatie leveren

Het is uitermate belangrijk, dat uw goed presteert of u zult uw bezoekers nooit kunnen verwelkomen als klant. Of het nou gaat om uw hosting provider, de veiligheid, een responsive website of de snelheid van uw website. Alle punten zult u op de i moeten zetten wilt u succesvol worden. Laat Groei-Gedreven Design u hierbij helpen door alle aspecten aan te kaarten en in beeld te brengen.

No Comments

Post a Comment