Blog

Seo Advies

Posted by on nov 5, 2012 in Blog, Seo | 0 comments

seo advies website 300x300 Seo AdviesSEO Advies

Wat is SEO nou precies?

SEO is simpelweg alle werk die je verricht aan je website om de ranking omhoog te halen zodat je website voorkomt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Om een voorbeeld te geven, als je bijvoorbeeld fietsen verkoopt wil je graag op de eerste pagina staan als iemand zoekt op fietsen.

Hoe begin je aan je SEO?

Je doet eerst een onderzoek naar de juiste zoekwoorden en aan de hand hiervan ga je bepalen welke strategie je gaat gebruiken om je website vindbaar te maken. Hierbij kan je als uitgangspunt de concurrentie gebruiken om te kijken hoeveel tijd je kwijt bent om je website op de eerste 3 pagina’s te krijgen bij de zoekresultaten. Dit kan je bereiken in een een paar weken, maar het kan ook zijn dat je er enkele maanden over doet.

Ok en nu?

Nu ga je elke pagina op je website optimaliseren met de juiste zoekwoorden en tags die je gevonden hebt. Er zijn verschillende aspecten waarop je dient te letten zoals je titel, metatekst, en je headers. De zoekmachines focussen zich voornamelijk op deze punten.

Is dit alles?

Nee jammer genoeg niet! Google gaat nu nog bepalen welke van de duizenden pagina’s de beste en het meest relevant is. Dit wordt met name bepaalde met ingaande en uitgaande links. Om links te genereren kan je bijvoorbeeld gebruik maken van linkbuilding.

Kan Webinferio de SEO regelen voor mijn website?

Wij kunnen geen garantie geven dat wij u op de eerste pagina kunnen krijgen met de zoekresultaten. Dat kan geen enkel bedrijf behalve Google zelf. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website voor Google en daarnaast doen we ook Linkbuilding. Wij gebruiken de meest recente technieken om uw website goed vindbaar te maken. Deze SEO diensten bieden wij al aan vanaf €99,- per maand. Wij zorgen ervoor dat uw website geen weggegooid geld is en dat uw website wel een steentje bijdraagt aan uw bedrijf.

Voor meer informatie kunt contact opnemen via het contactformulier en telefonisch op het nr. 06 – 58 88 82 85

Tijdelijk actie! Complete website vanaf €399

Posted by on nov 5, 2012 in Blog | 0 comments

website laten bouwen actie goedkoop1 Tijdelijk actie! Complete website vanaf €399Webinferio heeft een tijdelijke actie! Wij maken een complete website al vanaf €399.

Deze goedkope actie is op basis van een gekozen template op onze website. U krijgt hierbij een standaard Google optimalisatie.

Waar bestaat een standaard Google optimalisatie uit?

Een standaard pakket bestaat uit een sitemap implementatie en een Google vriendelijke website. Uw website wordt gemaakt in WordPress.

Bij deze actie maken wij maximaal 5 pagina’s aan met de keuze uit een tekst pagina met een afbeelding,een blog pagina, een foto gallery, een standaard contact pagina, en/of een sitemap pagina. Alle content dient aangeleverd te worden. U kunt nadat de website klaar is altijd zelf extra pagina’s toevoegen door middel van de cms systeem die achter de website zit. Wilt u dat Webinferio dit voor u doet dan komt er per extra pagina € 25 bij.

U heeft ook de mogelijkheid om een advanced Google pakket te nemen. Deze pakket bevat alle extra’s om je website goed vindbaar te maken op het net.

Welke extra’s krijg je bij de website advanced pakket?

- Automatisch twitter posting linkbuilding tool plugin
- Automatische face book like plugin
- socialmedia google plus face ect.
- Broken link checker
- Google XML sitemaps
- Google analytics implementatie
- Mogelijkheid tot Liken van van bericht of pagina met like knop
- SEO image controller
- Ping optimizer
- rss feed plugin
- Super seo plugin

De advanced pakket is vanaf €200,-

Als u meer informatie wilt over deze actie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen via het telefoonnummer 06- 58 88 82 85

Link Building Tips: Nieuws berichten plaatsen

Posted by on sep 16, 2012 in Blog, Linkbuilding, Seo | 0 comments

Website laten maken seo 300x210 Link Building Tips: Nieuws berichten plaatsenLink Building Tip 2: Nieuws berichten plaatsen

Nieuws berichten zijn een goede manier om aan backlinks te komen. Er zijn een heleboel gratis distributsie websites op het net om uw berichten te plaatsen, Maar een betaalde dienst zoals b.v. PRWeb krijg u als resultaat honderden backlinks van grote nieuws organisaties door enkel een nieuws bericht te plaatsen. Door op regelmatige basis nieuws berichten te plaatsen en hiervan een gewoonte van te maken, kan dan leiden tot duizenden en nog eens duizenden kwaliteit backlinks in een jaar tijd. Uw nieuws berichten kunnen van alles zijn dat gerelateerd is aan je zaak. Of het nou gaat om  een uitbreiding, het aanschaffen van nieuwe apparatuur,  sponsoring , een evenement of waar vraag naar is, een nieuws bericht is dan een goede manier, om het te verspreiden en dan meteen ook kwaliteit backlinks genereert met als resultaat: een goede google page ranking.

Kosten website laten maken

Posted by on sep 16, 2012 in Blog | 0 comments

website laten maken kosten wordpress 300x251 Kosten website laten maken

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website?

Iedereen die eraan denkt om een website te laten maken vraagt zich als eerste af wat de kosten wel niet zullen zijn. Veel mensen gaan ervan uit dat een website tegenwoordig voor niet al te veel geld gemaakt kan worden. Je hebt namelijk tal van bedrijven die deze service aanbieden. Als ik Google dan zie ik prijzen die variëren van €200 tot wel €2500 euro voor een standaard website met een slider, fotopagina, een blog en een contactpagina. U vraagt zich natuurlijk af wat voor u de toegevoegde waarde is als u een website laat maken voor 2500 euro terwijl u ook een website kan maken die vele malen goedkoper is.

Gevonden worden op Google als u uw website laat maken door Webinferio

Bij webinferio kunt u een complete website laten maken voor €399. Het is inderdaad niet de goedkoopste wat u op internet zal vinden, dit komt omdat wij niet alleen uw website maken. Maar ook ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt op Google. Dit is ook de toegevoegde waarde bij een website van Webinferio. Wij zullen uw website optimaliseren zodat Google uw website zal indexeren en daardoor meer mensen op website zullen komen. Dat is uiteindelijk ook de bedoeling van een website. Daarnaast bouwen wij ook Google analytics in uw website, zodat u altijd weet hoeveel bezoekers u op uw website krijgt en waar ze vandaan komen.

Functionaliteiten van uw nieuwe website

Wat zijn de features van uw nieuwe website.

- Keuze uit vele templates
- U kunt zelf berichten en pagina’s toevoegen op uw website
- Toevoegen van Links
- Mogelijkheid tot het aanpassen van kleuren op uw website
- Google optimalisatie
- Compatibel met meest gebruikte browsers
- Een fotogallery
- Contactpagina
- Implementatie van een Blog
- Uw website is geschikt voor op mobiel, dus ook bijvoorbeeld op een IPad, Samsung galaxy Tab, IPhones.

Mocht u nog vragen hebben over uw nieuwe website kunt contact opnemen via het contactformulier. Of u kunt ons bellen op het telefoonnummer 06 – 58 88 82 85.

Links plaatsen: Bloggen

Posted by on sep 16, 2012 in Blog, Linkbuilding, Seo | 0 comments

SEO Link Building Tips en technieken Links plaatsen: BloggenSEO Links Plaatsen Tips en Technieken

Of het nou gaat om heden verleden of nu, back links zijn nog steeds het meest belangrijkste factoren als het gaat om te worden gerankt door de zoekmachines. In de toekomst zou hier een verandering in kunnen komen, maar toch is er geen twijfel mogelijk dat backlinks nog steeds een belangrijke factor zullen spelen in het rankings proces. Daarom is het belangrijk om op regelmatige basis  backlinks te blijven plaatsen die naar jou website toe leiden..

In dit bericht zal ik het hebben over een paar effectieve manieren om dit voor elkaar te krijgen en ook hoe je link bait kan creeren, Bloggen nieuws berichten, en artikel marketing dit zijn er maar een een handje vol, ik zal niet alleen vertellen hoe je deze technieken moeten toepassen, maar ik zal ook uitleggen in verschillende berichten, hoe je die op een correcte en effectieve manier doet.

Links plaatsen Tip 1: Bloggen

Bloggen is de makkelijkste en meest effectieve manier om backinks te genereren. En bloggen leid niet alleen tot backinks, maar is meteen ook een manier om regelmatig kwaliteit web content toe te voegen aan je website, en we weten allemaal dat google van websites houd die consequent kwaliteit content toevoegt.

De sleutel om back links te krijgen via bloggen is er zeker van te zijn dat je blogt over onderwerpen die of direct gerelateerd zijn aan je zaak of gebied of expertise of dat het belangrijke informatie bevat voor je lezers. Als u een maal je blogging niche (markt) hebt gevonden, is het volgende wat u moet doen, een RSS feed maken en je blog url en RSS feed toevoegen aan zoveel mogelijke blog directories die je kan vinden. Er zijn al velen die dit doen die elke maand aan honderen links komen door enkel te bloggen. ik raad uw aan om 1 maal per maand te bloggen, maar 1 maal per week is zelfs nog beter.

5 Fatale link building strategieën

Posted by on aug 16, 2012 in Blog, Linkbuilding, Seo | 0 comments

14 Search Engine Optimization Tips 5 Fatale link building strategieën5 Fatale link building strategieën

Hier ga ik in op de vijf meest voor komende link building fouten die worden gemaakt. Wees er van overtuigd dat u tijdens het linkbuilden deze fouten niet maakt.

1. Het gebruik van steeds de zelfde anchor tekst

Als al uw links of een grote gedeelte er van steeds de zelfde anchor tekst hebben, dan zien zoek machines dit als onnatuurlijke link building. ze begrijpen dat het haast onmogelijk is dat al deze website die naar jou linken steeds de zelfde anchor tekst gebruiken. Bovendien, zoeken mensen niet naar de zelfde dingen op de zelfde manier. Bijvoorbeeld als ze naar gym schoenen , tennis schoenen of gympies zoeken? Door het gebruik van steeds de zelfde anchor tekst breng dit twee negatieve effecten te weeg.

1 je riskeerd penalties van google, 2 je raakt een groep bezoekers kwijt die andere zoek termen gebruiken, dan het geen je steeds gebruikt in je anchor tekst voor de backlinks.

2. Alleen uw homepage linken

Ook al is uw home page de landings pagina voor de meeste mensen, het is toch beter om ook linkbuilding toe te passen op de interne pagina’s binnen uw website.. Wanneer u een bezoeker verwijst, naar een link binnen uw website dat precies de juiste informatie bevat waarna men heeft gezocht, dan geeft dit een meer waarde aan de bezoekers. Het resultaat is dan: loyale bezoekers die vaak terug komen naar uw website. Daarom is het belangrijk om linkbuilding toe te passen op verschilldende pagina’s binnen uw website. Dit laat het dan natuurlijker uit zien voor google.

3 Te veel links plaatsen in een keer.

Dit is een veel voorkomende en fatale fout. Honderden links maken of plaatsen op artikel directories in slechts een paar dagen tijd is een gevaarlijke strategie. Je riskeert te worden verwijderd van de zoekmachines als je op deze manier zo snel linken plaats.
Linken plaatsen moet langzaam gebeuren gedurende bepaalde periodes, vooral als uw website nog nieuw is.

4. Bouwen op een soort link

Uw links maar op een plaats plaatsen is een hele riskante strategie. Al uw links zullen verdwijnen als deze bron er niet meer is.
Om veel bezoekers te kunnen bereiken en te behouden moet u er voor zorgen dat u links komen van:
1 website met verschillende google page rankings
2 van verschillende website/webpagina’s
3 handmatig zijn geplaatst
4 verspreid zijn geplaatst op de webpagina.

5. Linken plaatsen is blijvend

Dit vergt harde link building strategieën om op de top de blijven staan op google. Er zijn duizenden concurrenten die zullen proberen je eerste positie te veroveren. Reden te meer is het verstandig om op reguliere basis linken te blijven plaatsen.

Website laten maken

Posted by on aug 2, 2012 in Blog | 0 comments

Website laten maken

Website laten maken seo 300x210 Website laten makenVoor u begint om uw website te laten maken door een professional, is het eerst belangrijk om te weten of diegene die uw website gaat maken, ook verstand heeft van seo. Wat is seo? seo is de afkorting van search engine optimalisation vertaald in het Nederlands zoek machine optimalisatie.

S.E.O. zoek machine optimalisatie
Om een beetje dieper hier op in te gaan betekent seo gewoon weg, uw website optimaliseren voor de zoek machines zo dat je beter gevonden wordt, door b.v. Google. Het is daarom van essentieel belang dat van elke pagina de teksten en foto’s en de interne links zijn geoptimaliseerd voor de zoek machines gebeurd dit niet dan zal uw website niet goed gevonden worden door Google.

Bezoekers op je website?
Als dit niet het geval is dan krijg u een hele mooie website waarop geen bezoekers komen. het enigste manier om bezoekers naar deze mooie website te krijgen is dan door reclame folders , adverteren, mond op mond reclame of via s.e.a. (search engine advertising) en dit kost allemaal bakken met geld, Dus als je gevonden wilt worden op het internet via je de zoekmachines, dan is het niet handig je website te laten maken, door een bedrijf dat geen verstand heeft van S.E.O. Als het ware koop je dan een prachtige mooie huis waar geen wegen zijn of  naar toe leiden . Op deze manier is je huis dus onvindbaar voor bezoekers, zo ook een mooie website zonder wegen en geen bezoekers via de zoek machines.

Website laten maken door WebInferio

Posted by on jul 4, 2012 in Blog | 0 comments

website laten maken Logo3 Website laten maken door WebInferioWebsite laten maken door WebInferio

Webinferio is gespecialiseerd in het maken van websites voor ondernemers en personen die geen tijd of zin hebben om zelf uit te zoeken hoe ze een website moeten maken. Omdat we bij WebInferio al een aantal jaar websites maken hebben we veel ervaring opgebouwd met verschillende soorten websites. U wilt natuurlijk een website die snel gerealiseerd wordt en niet al te veel geld en tijd kost. Daarom heeft WebInferio het Ultieme stappenplan bedacht om binnen 3 dagen je website online te kunnen zetten.

In het kort de stappenplan.

Stap 1. Keuze uit de vele soorten templates
Stap 2. Aanleveren van content voor op de website
Stap 3. Controle en online zetten van de website.

Meer werk is er niet voor u! Binnen 3 dagen staat uw website online.

Ik zal hieronder nog wat verder ingaan op de stappenplan. Mochten er nog vragen zijn kan je altijd contact opnemen via het contactformulier of via 06 58 88 82 85.

STAP 1 KEUZE TEMPLATE

Webinferio maakt gebruik van vele templates voor uw website. Deze templates zijn voorzien van een CMS systeem waarbij u zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en wijzigen. Ook zijn de templates die we gebruiken Google geoptimaliseerd zodat u goed te vinden bent op Google. Omdat er zoveel verschillende branches zijn en elk persoon zijn wensen heeft hebben we voor een groot aantal gerichte templates voor u opgezet zodat er altijd wel iets bij zit. Per template kunt u zien wat de opties zijn binnen de template. Ook zijn er bij de meeste templates een demo website beschikbaar zodat u de website live kunt zien. Bij elke template is mogelijk om de kleuren te wijzigen, de logo aan te passen, en de achtergrond te veranderen. Dus de template wordt naderhand ook door u gepersonaliseerd.

Als uw keuze eenmaal is gevallen op een van de vele templates, kunt u nog aangeven of u extra functionaliteiten wilt op uw website. Bijvoorbeeld een kalender, een forum, een aangepaste contactformulier. Het kan allemaal!

Tot slot kunt u nog aangeven of u zelf al een domeinnaam heeft of dat u een nieuwe wilt vastleggen. Let wel op dat Webinferio een klein vooronderzoek doet wat betreft Google optimalisatie, dit heeft ook betrekking op uw domeinnaam.

Nu is stap 1 afgerond.

STAP 2 CONTENT AANLEVEREN

Zodra WebInferio de informatie heeft van stap 1 gaan we over tot de aanlevering van alle materiaal. Wij zullen aangeven wat we van u nodig hebben. U kunt hierbij denken aan menu structuur, aanleveren logo, content voor op de pagina’s en eventueel video’s. Zodra u alles heeft aangeleverd gaan wij aan de slag, en voor u het weet staat uw nieuwe website online. Zo makkelijk kan het gaan.

Webinferio zal standaard max 10 pagina’s voor u toevoegen in de website. Dit zijn bijvoorbeeld, een standaard contactformulier, fotogallery, bedrijfsgegevens, en extra informatie pagina’s. Wilt u meer pagina’s, dan kunt u dat eventueel zelf doen door middel van het CMS systeem. Of wij doen het tegen bijbetalen van €15 per pagina.

STAP 3 EXTRA CONTROLE

Zodra wij klaar met uw website krijg u een link met uw website te zien, waarbij uw nog een laatste check kunt doen op de gehele website. Als dit allemaal goedgekeurd wordt gaat de website officieel online en zijn we klaar.

“De realisatie van de 3 stappenplan is afhankelijk van beschikbaarheid van uw geleverde materiaal, domeinnaam en de drukte bij WebInferio”

Mochten er nog vragen zijn kan je altijd contact opnemen via het contactformulier of via 06 58 88 82 85.